szilárd.jpeg

Helló, Gombás Szilárd vagyok!

Rengeteg embernek akarok segíteni, ez életemnek a nagy célja. Mindig egyensúlyra törekedtem, ezért is lettem masszőr. Testi-lelki-szellemi egyensúly. Évek óta sikerrel jönnek vissza hozzám a kuncsaftok, de voltak azonban olyan esetek is, amikor a masszőri tudásom, a technikák nem voltak elegendőek arra, hogy egy meglévő kihívást megoldjunk. Kicsit el is voltam keseredve, de 4 évvel ezelőtt egy nagyon izgalmas fordulat toppant be az életembe. Egy olyan közösségbe kerültem váratlanul, ahol lehetőséget, muníciót, energiát, eszközöket, tudást és képzést kaptam, hogy azokat a kihívásokat, amelyeket eddig nem tudtam kezelni, most már sikeresen megoldjam.

Van az a régi mondás, hogy előbb segíts magadon, akkor tudsz majd másoknak is segíteni. E változás által nagyobb lett az eszköztáram és hát urambocsá’ anyagi világban élünk, több a pénzem is. Ebbe a közösségbe invitállak téged!

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

"Közösséget formáló eszköz, ahol nem csak a páciensek egészségének az egyensúlyát tudjuk pozitívan befolyásolni, hanem a saját vállalkozásunk és egészségünk egyensúlyát is." 

Revewing Graphs

2022-s év sok-sok kihívás elé állított minket!

Kezdjük azzal, hogy van itt most, egy egész izgalmas gazdasági helyzet, egy legalább ennyire izgalmas egészségügyi helyzet és egy egyre izgalmasabbá váló inflációs helyzet is. Ezek mellett nem lehet csak úgy elmennünk, “majd egyszer minden úgy lesz mint régen, dolgozzunk csak úgy, mint eddig."

Ezekre oda kell figyelnie, ezek miatt cselekednie kell, mert egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne vegyük mindezt számításba. A megoldáshoz szükséges egy jól felépített rendszer, amelyben a közös érdekeink vonalában javaslatot teszünk Önnek egy szövetség megkötésére. Közösségben erősebbek vagyunk.

This is your About page. This space is a great opportunity to give a full background on who you are, what you do and what your site has to offer. Your users are genuinely interested in learning more about you, so don’t be afraid to share personal anecdotes to create a more friendly quality.

Every website has a story, and your visitors want to hear yours. This space is a great opportunity to provide any personal details you want to share with your followers. Include interesting anecdotes and facts to keep readers engaged.

 

Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want site visitors to know. If you’re a business, talk about how you started and share your professional journey. Explain your core values, your commitment to customers and how you stand out from the crowd. Add a photo, gallery or video for even more engagement.

Kapcsolat

Mindig keresem az új és izgalmas lehetőségeket.

Lépjünk egymással kapcsolatba!

123-456-7890